Nikolai
 
 

Тук се намират нашите страници. Очакваме Вашите коментари.

Добави в избрани
 
 
 
 

Vicove za Ivan4o i Mariika

0.00 (0)

 

 

Малкият Иванчо постоянно тормози майка си с въпроси и накрая на нея й писва и му казва: - Ако продължиш така, ще се изнервя, ще се разболея, ще дойде доктора, няма да може да ми помогне и ще умра... - И после какво ще стане? - Ще ме погребат и няма да ме има вече. - А как ще те погребат? - Ами така - идва черната катафалка и ме отнася към гробищата. - А аз ще може ли да седна на предната седалка до шофьора?

Учителката задава на децата, да напишат съчинение на тема "Какво ще направя, ако имам един милион". "Ще нахраня всички бездомни кучета" - мисли си Марийка. "Ще помогна на пенсионерите" - пише Гошко. "Ще построя голям балон и ще дам на всички да се повозят на него" - мечтае си Танчето. Учителката върви между чиновете и изведнъж вижда Иванчо седи и зяпа през прозореца. - Ти що не пишеш, бе, Иване? - Да не съм луд? Имам един милион и ще седна да работя нещо....

 

Един ден Иванчо се връща в къщи и се хвали на дядо си: - Днес помогнах на една баба да пресече улицата. - Браво, Иванчо, ето ти ! лев. На другия ден Иванчо идва с Марийка. - Днес помогнахме на една баба да пресече улицата. - Браво на вас, ето ви по 1 лев. Когато Марийка си отишла, дядото попитал Иванчо. - Защо днес идвате двама души? - Защото бабата се съпротивляваше...

 

Героя от войната Майор Митев бил на посещение в класа на Иванчо и учителката по този случай накарала учениците да напишат изречение в което всяка дума да започва с буквата М. Става Марийка и почва -Москва, май месец, манифестация, майор Митев марширува с много медали. Става Пена: -Манхатън, март месец, мъгла, мафията моли майор Митев за милост. Най-накрая дали думата и на Иванчо : -Мека, мараня, мек миндер, млад манаф мърка и мърмори, Машала майор Митев, машала.

Урок. Учителката проверява домашните: - Петърчо, къде ти е домашната? - Ами вчера бях болен, не можах... - Хич не се опитвай да ме лъжеш - двойка. Ами ти, Стефчо? - Ами баба ми почина... - Не се опитвай да ме разчувстваш! Две. Иванчо? - Ами вчера брат ми се върна от затвора, та празнувахме... - Хич и не опитвай да ме плашиш с брат ти. Три.

Учителката пита децата: - Деца,кажете ми какво правите, като станете сутрин? Децата започнали да обясняват как стават сутрин в 7:30, мият се, закусват, обличат се и отиват на училище. Дошло ред на Иванчо: - Еми какво да ви кажа другарко? Ставам в 7:30, мия се, закусвам, обличам се, бърша путката и отивам на училище. Учителката се възмутила: - Иванчо, утре искам да си поговоря с маика ти. Отива майката на другия ден и учителката я пита: - Искам да ми кажете ми сега какво прави вашият син сутрин? - Ами, става сутрин в 7:30... мие се... облича се, бърше путката и отива на училище. Учителката: - Искам да си поговоря и с бащата на Иванчо, много съм притеснена! На другия ден същият въпрос е отправен към бащата на Иванчо и той казва: - Еми какво прави сина ми? Става в 7:30, мие се, облича се, бърше путката и отива на училище. Учителката възмутена: - Кажете ми какви са тези простотии! - Еми откакто станах партиен секретар, всяка сутрин на вратата ни пише "Пешо е путка" и Иванчо бърше путката и отива на училище.

В класа на Иванчо дошла нова учителка. Имали урок за растенията и учителката нарисувала краставица на дъската. Иванчо е изхилил гадно: - Я, госпожата нарисува кур! Целият клас избухнал в кикот. Възмутена учителката изтичала да се оплаче на директора. Директорът влетял разярен в класната стая. - Пак ли вие, бе хулигани, всичките ще ви изключа! И кое говедо от вас нарусува тоя кур на дъската?

 Коментари: 0 Разглеждани: 5480 [История на промените] Размер:7129 Байт
Последните промени са направени: nikiworld Nikolai 2568 дни назад 06.04.2007 15:27:42
Изпрати коментари
Име Парола
покажи домейн... ( / Регистрация )

Предмет

В текста може да използвате Wiki или HTML таговеКой е на сайта?
Анонимни: 1, Регистрирани: 0 (?)
 
Интересни сайтове
Посетители
Календар
<
Април 2014
>
ПнВтСрядаЧтПетъкСъботаНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Абонамент
E-mail: 
Анкета
Spored was az sam

Резултати от анкетата
Други сайтове
mp3player marti
ivanuk ivan ivanov
mackite Xristina Ivanova
jivkojivkov
lorelain Milena
Жалба | Поместено на MyLivePage | | © Kolobok smiles, Aiwan